Sinustakin Kielolainen?

Tuemme yrityksiä haastavassa alkuvaiheessa ja autamme rakentamaan startupeista kasvuyrityksiä.

Me olemme Kielo, 100% yksityisomisteinen startup -sijoittaja, yritysyhteisö ja enkelisijoittajaperhe, jonka päätarkoitus on luoda uusia kasvuyhtiöitä Ouluun ja koko Pohjois-Suomeen. Kielo on aktiivinen toimija Oulun startup-ekosysteemissä ja auttaa kaikkia alueen startupeja ja kasvuyhtiöitä.

Kieloa perustettaessa tarkoitus oli rakentaa autotallihautomo startupeille, joiden tuotteessa kohtaa uusi teknologia ja rauta. Kyseiset yritykset yleensä lähtevät liikkeelle yrittäjien omista autotalleistaan, ja erityisinä haasteina heillä on tuotannon suunnittelu. Kieloa ideoidessa asiakastarve tuli omasta lähipiiristä kun Radai Oy etsi itselleen toimitiloja. Kielo-hautomon toisena perustajana onkin Radai:n toimitusjohtaja ja perustaja Ari Saartenoja, jonka autotalli kotona alkoi täyttymään lennokin osista ja muista yrityksen tarpeista. Kielon toimitilat ovat yhä hakusessa, keskeinen paikka jossa pystyy pajatoimintaakin tekemään on hankala löytää Oulusta.

Kielo osallistuu10-11.2016 Polar Bear Pitching tapahtumaan oulussa, ja tulee siellä julkistamaan ensimmäisen startup-sijoituksensa.