Sinustakin Kielolainen?

Tuemme yrityksiä haastavassa alkuvaiheessa ja autamme rakentamaan startupeista kasvuyrityksiä.

Me olemme Kielo, 100% yksityisomisteinen startup -sijoittaja, yritysyhteisö ja enkelisijoittajaperhe, jonka päätarkoitus on luoda uusia kasvuyhtiöitä Ouluun ja koko Pohjois-Suomeen. Kielo on aktiivinen toimija Oulun startup-ekosysteemissä ja auttaa kaikkia alueen startupeja ja kasvuyhtiöitä.

Takanen on ollut mukana Oulussa ja Rovaniemellä toimivassa Radai-yrityksessä, joka kehittää lennokkien avulla tehtävää geofyysistä mittausta. Radain tuotteita rakennettaessa Takanen hoksasi, että pajaa tarvitseville startupeille ei ole Oulun seudulla omaa paikkaa.

”Kiihdyttämöt ja perushautomot satsaavat tyypillisesti läppäristartupeihin. Firmoihin, jotka koodaavat ja tekevät pelejä. Radai on puolestaan perinteinen autotallifirma, käytännössä ensimmäinen prototyyppi on toisen perustajan autotallissa rakennettu”, Takanen sanoo.

Autotallistahan ovat monet suuret ponnistaneet, kuten Piilaakson mytologiassa muistetaan aina muistuttaa: sieltä ovat saaneet alkunsa niin Hewlett-Packard, Apple kuin Googlekin.

Lue koko artikkeli! http://www.kaleva.fi/