Sinustakin Kielolainen?

Tuemme yrityksiä haastavassa alkuvaiheessa ja autamme rakentamaan startupeista kasvuyrityksiä.

Me olemme Kielo, 100% yksityisomisteinen startup -sijoittaja, yritysyhteisö ja enkelisijoittajaperhe, jonka päätarkoitus on luoda uusia kasvuyhtiöitä Ouluun ja koko Pohjois-Suomeen. Kielo on aktiivinen toimija Oulun startup-ekosysteemissä ja auttaa kaikkia alueen startupeja ja kasvuyhtiöitä.

PDAC on kaivannaisalan suurin vuosittainen tapahtuma Torontossa Kanadassa, ja Radain toimitusjohtaja Ari Saartenoja raahasi messuille mukaan Kielon perustajan Ari Takasen. Tapahtuma oli hyvin valaiseva nykyisestä markkinatilanteesta. GTK:n ja Radain tekemä tutkielma lentävien laitteiden käyttämisestä magnetometraukseen nähtiin todella mielenkiintoisena kaikissa tapaamisissa. Kaivannaisalalla oli muuallakin käytössä kuvaus-dronet, mutta fysikaalisiin mittauksiin ei niitä oltu missään muualla vielä käytetty. Erittäin hyvät näkymät Radaille Pohjois-Ameriikan markkinoille!