Sinustakin Kielolainen?

Tuemme yrityksiä haastavassa alkuvaiheessa ja autamme rakentamaan startupeista kasvuyrityksiä.

Me olemme Kielo, 100% yksityisomisteinen startup -sijoittaja, yritysyhteisö ja enkelisijoittajaperhe, jonka päätarkoitus on luoda uusia kasvuyhtiöitä Ouluun ja koko Pohjois-Suomeen. Kielo on aktiivinen toimija Oulun startup-ekosysteemissä ja auttaa kaikkia alueen startupeja ja kasvuyhtiöitä.

Rahoituksen tarkoituksena on auttaa Capricode Oy:tä julkisen rahoituksen hakemisessa ja pääomasijoittajan etsimisessä. Capricode Oy pyrkii uusille kansainvälisille markkinoille kehitettävän IoT-tuotteen avulla. Kehitettävät IoT-tuoteet ovat variantteja patentoidusta ja aiemmin kehitetystä mobiililaitehallintatuotteesta SyncShield (R). Rahoitusta IoT tuotteen kehittämiseen on haettu Tekesiltä. Samoin tuotteen kaupallistamiseen ja kv-markkinan saavuttamiseen on haettu rahoitusta Ely-keskukselta. Tekes- ja Ely-rahoituspäätösten jälkeen Kielo Growth Oy valitsee sopivimman rahoitusinstrumentin sekä rahoituksen määrä määritellään tarkemmin. Rahoitussopimuksen tarkemmat ehdot hyväksyy Kielo Growth Oy:n ja Capricode Oy:n hallitukset.