Sinustakin Kielolainen?

Tuemme yrityksiä haastavassa alkuvaiheessa ja autamme rakentamaan startupeista kasvuyrityksiä.

Me olemme Kielo, 100% yksityisomisteinen startup -sijoittaja, yritysyhteisö ja enkelisijoittajaperhe, jonka päätarkoitus on luoda uusia kasvuyhtiöitä Ouluun ja koko Pohjois-Suomeen. Kielo on aktiivinen toimija Oulun startup-ekosysteemissä ja auttaa kaikkia alueen startupeja ja kasvuyhtiöitä.

Radain lennokkien kanssa työskennellessä Takasen Arille valkeni, että vaikka Oulussa on useampikin yrityshautomo, kiihdyttämö ja työskentelytila, niin ne kaikki kohdentavat palvelunsa koodia vääntäville läppärifirmoille. Itse rautaa ja prototyyppejä rakantelevien autotalliyritysten tarpeita ei palvellut oikein kukaan.

Tästä oivalluksesta sai alkunsa Kielo Growth, ja nyt meillä on ilo kertoa, että oivellus on kovaa vauhtia realisoitumassa. Löydettiin mitä sopivimmat tilat Teknologiakylästä, ja nyt remontoidaan sinne autotallifirmojen yrityshautomolle sopivia tiloja, verstaineen kaikkineen.

Startup-hautomo kiinnostaa myös mediaa, Kaleva kävi kirjoittamassa meistä helmikuussa,
ja uudemman kerran nyt kesäkuussa. Käväisehän lukemassa, mitä siellä meistä arvellaan!