Sinustakin Kielolainen?

Tuemme yrityksiä haastavassa alkuvaiheessa ja autamme rakentamaan startupeista kasvuyrityksiä.

Me olemme Kielo, 100% yksityisomisteinen startup -sijoittaja, yritysyhteisö ja enkelisijoittajaperhe, jonka päätarkoitus on luoda uusia kasvuyhtiöitä Ouluun ja koko Pohjois-Suomeen. Kielo on aktiivinen toimija Oulun startup-ekosysteemissä ja auttaa kaikkia alueen startupeja ja kasvuyhtiöitä.

Uusien tilojen remontti alkaa olla jo hyvällä mallilla. Yritykset ovat päässeet asettumaan taloksi, ja keittiössä pääsee keittelemään kahvit ja syömään eväät. Uudenkarhea koulutustilakin valmistuu ihan näillä näppäimillä. Neuvotteluhuoneessa sen sijaan riittää vielä tekemistä… mutta sitten kun valmistuu, niin kylläpä tulee hyvä!

Ai, niin, äänentoisto meidän neukkarissa tulee tietenkin maailman parhaista seinäkaiuttimista.