Sinustakin Kielolainen?

Tuemme yrityksiä haastavassa alkuvaiheessa ja autamme rakentamaan startupeista kasvuyrityksiä.

Me olemme Kielo, 100% yksityisomisteinen startup -sijoittaja, yritysyhteisö ja enkelisijoittajaperhe, jonka päätarkoitus on luoda uusia kasvuyhtiöitä Ouluun ja koko Pohjois-Suomeen. Kielo on aktiivinen toimija Oulun startup-ekosysteemissä ja auttaa kaikkia alueen startupeja ja kasvuyhtiöitä.

Interdrone Las Vegasissa oli valtava tapahtuma, ja kehitys drone-markkinoilla oli valtava! Muutamia hyödyllisiä teknologioita havaittiin, ja esitykset erityisesti lentävien laitteiden regulaatioista ja lainsäädännön näkökulmasta olivat mielenkiintoisia. Maailmankartalta, johon osallistujat laittoivat nuppineulan kotimaahansa voimme päätellä että olimme ainoat suomalaiset paikalla, tai Christian kyllä laittoi nuppineulan Oulun lisäksi myös Itävaltaan.