Sinustakin Kielolainen?

Tuemme yrityksiä haastavassa alkuvaiheessa ja autamme rakentamaan startupeista kasvuyrityksiä.

Me olemme Kielo, 100% yksityisomisteinen startup -sijoittaja, yritysyhteisö ja enkelisijoittajaperhe, jonka päätarkoitus on luoda uusia kasvuyhtiöitä Ouluun ja koko Pohjois-Suomeen. Kielo on aktiivinen toimija Oulun startup-ekosysteemissä ja auttaa kaikkia alueen startupeja ja kasvuyhtiöitä.

Ensimmäistä kertaa julkisuudessa, Jyväskylän Kyberturvallisuusmessuilla nähtiin Spartan uusi informaatiosabotaasin vastainen ratkaisu. Tuotetta pilotoidaan tällä hetkellä kahdella asiakkaalla Suomessa, toinen pankkimaailmassa ja toinen energiateollisuuden puolella. Odotamme innolla tuotteen virallista julkistusta! Molempina messupäivinä Kielon perustaja Ari Takanen, tällä kertaa Sparta-kypärässä, piti tietoiskun tietosabotaasista, mutta livahti esitykseen mukaan myös muutama toinenkin Kielo-yritys!