Sinustakin Kielolainen?

Tuemme yrityksiä haastavassa alkuvaiheessa ja autamme rakentamaan startupeista kasvuyrityksiä.

Me olemme Kielo, 100% yksityisomisteinen startup -sijoittaja, yritysyhteisö ja enkelisijoittajaperhe, jonka päätarkoitus on luoda uusia kasvuyhtiöitä Ouluun ja koko Pohjois-Suomeen. Kielo on aktiivinen toimija Oulun startup-ekosysteemissä ja auttaa kaikkia alueen startupeja ja kasvuyhtiöitä.

Äänestä Steam Greenlight palvelussa

Super God on työstänyt Riptale 2D toimintapeliä Kielo Growthin tiloissa syksystä 2016 asti ja nyt on aika julkaisulle. Käy äänestämässä peliä Steamin Greenlight palvelussa, jotta se pääsee Steamin julkaisuksi. Peli näyttä perinteiseltä mätöltä, mutta on haastava pelaajalle. Pelkän hakkaamisen sijasta, pelaaja joutuu tähtäämään tarkasti nopeat hyökkäyksensä. Pelaaja kerää jalokiviä, jotka mahdollistavat erilaisia hyökkäysyhdistelmiä.