Sinustakin Kielolainen?

Tuemme yrityksiä haastavassa alkuvaiheessa ja autamme rakentamaan startupeista kasvuyrityksiä.

Me olemme Kielo, 100% yksityisomisteinen startup -sijoittaja, yritysyhteisö ja enkelisijoittajaperhe, jonka päätarkoitus on luoda uusia kasvuyhtiöitä Ouluun ja koko Pohjois-Suomeen. Kielo on aktiivinen toimija Oulun startup-ekosysteemissä ja auttaa kaikkia alueen startupeja ja kasvuyhtiöitä.

Innovation World Cup on nimennyt vuoden 2017 IoT innovaattorit ja mukana on kaksi oululaista: Capricode ja Tosibox. Viidettä kertaa toteutettuun kisaan osallistui 400 yritystä 70 maasta. Eri osa-alueista on nyt nimetty 4 finalistia, ja molemmat oululaiset ovat yhdeltä Kielon osaamisalueista eli teollisuuden IoT-ratkaisuista. Hienoa työtä Oulu!

Lisätietoa kilpailusta täältä: http://www.innovationworldcup.com/2017/01/iot-innovators-of-the-year-2017/

Kielo on tammikuussa sijoittanut Capricodeen, ja Ari Takanen on toiminut yrityksen neuvonantajana ja hallituksessa jo useita vuosia.