Sinustakin Kielolainen?

Tuemme yrityksiä haastavassa alkuvaiheessa ja autamme rakentamaan startupeista kasvuyrityksiä.

Me olemme Kielo, 100% yksityisomisteinen startup -sijoittaja, yritysyhteisö ja enkelisijoittajaperhe, jonka päätarkoitus on luoda uusia kasvuyhtiöitä Ouluun ja koko Pohjois-Suomeen. Kielo on aktiivinen toimija Oulun startup-ekosysteemissä ja auttaa kaikkia alueen startupeja ja kasvuyhtiöitä.

Tuotekehitys alkaa olla siinä vaiheessa että Spartan Huginn on valmis myytäväksi! Hyvä Sparta! Hienoa saada viimein tuote julkiseksi!

Haasteitakin on ollut matkanvarrella! Esimerkiksi uusi tuotenimi on suunniteltu erottamaan tuotebrändi Master Data Management (MDM) konsultoinnista. Monta nimeä on kokeiltu ja vaikea on löytää nimeä joka kaikkia tyydyttäisi. Mutta tällä mennään!

Seuraava haaste on saada tuote näkyviin kaikkiin medioihin! Tuotteen julkaisuprosessiin kaikki apu varmasti kelpaa, joten käykää tutkimassa eilen julkaistun tuotteen uuden tuotteen sivuja ja laittakaa palautetta vaikka meille Kielolle niin saadaan Huginn-korppi kunnolla maailmalle! Myös jos tuote mielestäsi sopisi jollekin organisaatiolle käyttöön niin siitä voi vinkata meille. Mielellään järjestämme demon.

Lisätietoa: https://huginn.fi/