Sinustakin Kielolainen?

Tuemme yrityksiä haastavassa alkuvaiheessa ja autamme rakentamaan startupeista kasvuyrityksiä.

Me olemme Kielo, 100% yksityisomisteinen startup -sijoittaja, yritysyhteisö ja enkelisijoittajaperhe, jonka päätarkoitus on luoda uusia kasvuyhtiöitä Ouluun ja koko Pohjois-Suomeen. Kielo on aktiivinen toimija Oulun startup-ekosysteemissä ja auttaa kaikkia alueen startupeja ja kasvuyhtiöitä.

Kevät on myöhässä, mutta silti aloitimme jo grillauskauden Kielolla. Saunatiloissa oli OuluSES Startup Crawl tapahtuma.

Yrittäjähenkiset opiskelijat tutustuivat hautomotoimintaan, sekä startup elämään Sonoluxin Mikko Sundmanin johdolla. Esillä oli myös Melutek Joka sai Startup Weekend tapahtumasta palkinnoksi kolme kuukautta Kielon yrityskehitys palveluita. Kolmessa kuukaudessa tuoteen protot on saatu valmiiksi ja nyt alkaa asiakaskokemus kartoitukset ainakin Oulun yliopiston Telluksella. Käykääpä antamassa palutetta.

Kielolla on mös vieraileva tähti, eli Rattoradio menee eetteriin tänä vuonna Kielon tiloista. Tuunatkaa 98.1 MHz tai https://www.rattoradio.fi/

 

#ouyes