Sinustakin Kielolainen?

Tuemme yrityksiä haastavassa alkuvaiheessa ja autamme rakentamaan startupeista kasvuyrityksiä.

Me olemme Kielo, 100% yksityisomisteinen startup -sijoittaja, yritysyhteisö ja enkelisijoittajaperhe, jonka päätarkoitus on luoda uusia kasvuyhtiöitä Ouluun ja koko Pohjois-Suomeen. Kielo on aktiivinen toimija Oulun startup-ekosysteemissä ja auttaa kaikkia alueen startupeja ja kasvuyhtiöitä.

Eilen Kielolla aloitettiin Smarday tapahtuma, jossa aloitettiin rakentamaan yritysyhteistyötä Oulun alueella. Aloituksessa keskitytään erityisesti vientiyhteistöhön ja siihen liittyviin toimintoihin. Aloituksen hoitivat Mikko Sarkkinen Smartblockilta ja Turo Tervonen Artomelta. Perinteisen käsien heiluttelun ja käyntikorttien vaihtamisen sijaan keskityttiin konkretiaan ilman myyntimiehiä ja konsultteja. Raikas lähestyminen koettiin hyväksi ja palaamme konkreettisen yhteistyön rakentamisen pariin jälleen kesäkuussa seuraavan Smartdayn merkeissä.