Kielopuistoon on valittu kevään aikana uusia hautojia, joiden toimintaa Kielo on goodwill pohjaisesti sitoutunut tukemaan. Nopeimmin toimintaansa laajentavat yltänevät tänä vuonna useamman sadan prosentin organiseen kasvuun ja paras kasvukausi vaikuttaa olevan edessä vasta sen jälkeen.

Kielo-yhteisön uusia jäseniä ovat Smartblock, Tetria, Remod, Tecinspire ja iProtoXi, joilta odotamme myös vähintään yhtä kovaa kasvua! Nyt on yhteisö hyvällä mallilla ja monimuotoinen yli toimialarajojen. Tämä mahdollistaa entistä paremman yhteistyöverkoston Kielon sisällä. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyön laajentamista yritysten kesken Oulun alueella. Hyvänä esimerkkinä vasta aloitettu yritysverkostotapahtuma Smartday. Nyt Kielolla on 20 yritystä joiden tämän vuoden liikevaihtoennuste on yli 10MEur, jossa kasvua edelliseen vuoteen on yli 400%

Huom. vielä on tilaa muutamalle hyvälle kasvutarinalle!