Sinustakin Kielolainen?

Tuemme yrityksiä haastavassa alkuvaiheessa ja autamme rakentamaan startupeista kasvuyrityksiä.

Me olemme Kielo, 100% yksityisomisteinen startup -sijoittaja, yritysyhteisö ja enkelisijoittajaperhe, jonka päätarkoitus on luoda uusia kasvuyhtiöitä Ouluun ja koko Pohjois-Suomeen. Kielo on aktiivinen toimija Oulun startup-ekosysteemissä ja auttaa kaikkia alueen startupeja ja kasvuyhtiöitä.

Kesällä suomi pysähtyy lomailemaan. Ennen juhannusta ja on kiire saada ”pöytä puhtaaksi”. Startupit eivät vietä lomia, vai viettävätkö?Osa viettää, osa ei. Kesä on monelle alkuvaiheen yritykselle hyvä aika tehdä valmisteluja syksyn kiireisiin, kun kaikki yhteistyökumppanit ja asiakkaat alkavat palautua lomakaudesta. Näinpä Kielollakin. Mekin varaudumme syksyn uusiin koitoksiin ja tiloja on siivoiltu remontin alta.

Syksyllä edelleen jatkuu Smartday, normaali hautomotoiminta ja muut tapahtumat. Toisen rakennuksen vapaat tilat ovat valmistumassa kuitenkin aivan uuteen juttuun. Tämä juttu jääköön vielä arvoitukseksi, johon palataan useasti syksyn aikana.

Onko lomasää huono, tai oletko jo valmistautumassa syksyyn töissä? Poikkea kahville, niin selvitetään tarpeet ja katsotaan miten voimme auttaa liiketoiminnan kehittämisessä.