Sinustakin Kielolainen?

Tuemme yrityksiä haastavassa alkuvaiheessa ja autamme rakentamaan startupeista kasvuyrityksiä.

Me olemme Kielo, 100% yksityisomisteinen startup -sijoittaja, yritysyhteisö ja enkelisijoittajaperhe, jonka päätarkoitus on luoda uusia kasvuyhtiöitä Ouluun ja koko Pohjois-Suomeen. Kielo on aktiivinen toimija Oulun startup-ekosysteemissä ja auttaa kaikkia alueen startupeja ja kasvuyhtiöitä.

Kesä meni ja syksy tuli. Tulipa lupailtua uusia tuulia syksylle Kielonkin puolesta.

Nyt syksyllä, Kielolla alkaa Innovaatiovalmennus joka järjestetään yhteistyössä InnoOk osuuskunnan kanssa. Mukaan pääsee, jos on korkeakoulutettu työtön, vastavalmistunut, työttömyysuhan alla tai mukana kasvavassa startup -yrityksessä. Paikkoja on rajallisesti, joten maksimissaan 40 osallistujaa valikoituu haastattelujen pohjalta.

Joka tapauksessa nyt on hyvät mahdollisuudet päästä käsiksi tunnistettujen liiketoimintatarpeiden innovatiivisiin ratkaisuihin hyödyntämällä uusista teknologioista kumpuavia mahdollisuuksia, sekä verkostoitua muiden osaajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Näytä kykysi ja työllistä itsesi.

Tuu mukkaan valmennukseen!

Lisätietoja:

https://www.businessoulu.com/fi/tapahtumat/innovaatiovalmennus.htm

Valmennuksen tiedot.