Sinustakin Kielolainen?

Tuemme yrityksiä haastavassa alkuvaiheessa ja autamme rakentamaan startupeista kasvuyrityksiä.

Me olemme Kielo, 100% yksityisomisteinen startup -sijoittaja, yritysyhteisö ja enkelisijoittajaperhe, jonka päätarkoitus on luoda uusia kasvuyhtiöitä Ouluun ja koko Pohjois-Suomeen. Kielo on aktiivinen toimija Oulun startup-ekosysteemissä ja auttaa kaikkia alueen startupeja ja kasvuyhtiöitä.

Ensimmäinen kuuden viikon kokemusmatka on tehty. Valmennettavat saivat hyvän näkymän optoelektroniikan maailmaan. Matka alkoi 18 hengen sekaryhmällä, joka jakaantui erilaisten valmennusten ja tutustumisten jälkeen neljäksi eri kehittäjäryhmäksi. Ryhmillä oli noin neljä viikkoa aikaa selvittää idean innovatiivisuutta. Kaikki ryhmät saivat aikaiseksi hyvän innovaatioaihion, joista ainakin kaksi ryhmää jatkaa aktiivisesti innovaation työstämistä lähemmäksi jatkuvaa liiketoimintaa.

• 18 aloitti
• Kuusi viikkoa
• Kymmeniä ideoita
• Neljä esitettyä innovaatiota
• 14 valmennettavaa lopetetustilaisuudessa

Asiakaspalautteita:
”Seppo: Loistavaa innoivointia. Ei insinööri lähestymistä vaan asiakas edellä!”
”Jupe: Vihreää optoa vihreälle alalle. Sisältönä NABC ja LEAN-oppi oli hyvästä”
”Merja: Optoelektroniikka aikaisemmin täysin vieras. Rahoitusalalla kadonnut luovuus löytyi.”

Uusi innovaatiovalmennus on suunniteltu alkavaksi 22.1.2018 ja aiheena on älykäs asuminen ja rakentaminen. Lisää tietoa tulossa myöhemmin Facebookissa ja LinkedInissä.

 

(Lisätietoa pidetystä innovaatiovalmennuksesta )