Sinustakin Kielolainen?

Tuemme yrityksiä haastavassa alkuvaiheessa ja autamme rakentamaan startupeista kasvuyrityksiä.

Me olemme Kielo, 100% yksityisomisteinen startup -sijoittaja, yritysyhteisö ja enkelisijoittajaperhe, jonka päätarkoitus on luoda uusia kasvuyhtiöitä Ouluun ja koko Pohjois-Suomeen. Kielo on aktiivinen toimija Oulun startup-ekosysteemissä ja auttaa kaikkia alueen startupeja ja kasvuyhtiöitä.

Sanotaan että matkailu avartaa. Mitä se oikeastaan tarkoittaa? Kaikki tietävät, kun matka on hyvä tai huono, mutta miksi? Voisiko tässä olla tulevaisuuden urasi?  Kiinnostaako ottaa selvää?

Seuraavassa innovaatiovalmennuksessa on tarjolla tietoa matkailusta ja sen haasteista. Näkemyksiä erilaisilta ja eri kokoisilta matkailualan toimijoilta. Esillä on myös matkailualan yritys, joka tarvitsee uutta jatkajaa tulevaisuudessa.

Tässä yhteisessä matkassa ei tarvitse olla ammattilainen matkailualalta, vaan halu etsiä ja kokea uusia mahdollisuuksia itselleen. Hyvänä lisänä saat mahdollisuuden verkostoitumiseen alan toimijoihin ja saman henkisiin innovaattoreihin.

Tule mukaan kokemaan neljän viikon intensiivimatka uusiin kokemuksiin. Ei haittaa, vaikka vähän etuajassa varaat paikkasi, matka alkaa maanantaina (10.9.2018).

Buukkaa lippu itsellesi nyt https://www.eventbrite.com/e/innovaatiovalmennus-matkailu-tickets-48790808622