Sinustakin Kielolainen?

Tuemme yrityksiä haastavassa alkuvaiheessa ja autamme rakentamaan startupeista kasvuyrityksiä.

Me olemme Kielo, 100% yksityisomisteinen startup -sijoittaja, yritysyhteisö ja enkelisijoittajaperhe, jonka päätarkoitus on luoda uusia kasvuyhtiöitä Ouluun ja koko Pohjois-Suomeen. Kielo on aktiivinen toimija Oulun startup-ekosysteemissä ja auttaa kaikkia alueen startupeja ja kasvuyhtiöitä.

Näin vaalien alla jokaisessa puolueessa on ehdokkaita jotka sanovat edistävänsä yrittäjyyttä ja osa heistä vielä täsmentää asian pienyrittäjyyteen. Startup maailmassa on totuttu isoon puheeseen, mutta enin osa näistä lupauksista muuttuvat tai jäävät toteutumatta. Kummassakin on siis haastavaa saada asiat maaliin saakka.

Näin vaalien alla kiinnostaa, oletteko törmänneet käytännön tekijöihin, joita aidosti kiinnostaa startupit ja siihen liittyvä politiikka. Itse olemme tavanneet ja olleet yhteistyössä näiden henkilöiden kanssa muutaman vuoden olemassa olomme aikana:

Mari-Leena Talvitie (Kok)

Juha Hänninen (Kok)

Jaana Isohätälä (Vihr)

Susanna Kisner (Kes)

He ovat henkilöitä, jotka ovat kehittäneet kasvuhakuista pienyrittäjyyttä edistäviä asioita  ja vieneet ne maaliin saakka. Heitä on kiinnostanut tällainen pieni ~30 yrityksen yritysyhteisö, vaikkakin verkostomme on ~200 alueellista yritystä ja vaikuttavuus on sitä kautta satoihin, jos ei tuhansiin työpaikkoihin.

Emme ole törmänneet kaikkiin ja tiedämme, että muitakin löytyy.

Onko sinulla tiedossa tällaisia vaikuttajahenkilöitä?